Upplevelser

Oavsett om du söker en annorlunda plats för din födelsedagsfest för en kväll, eller om du vill stanna några dagar och njuta av lantluft och härligt varma bad så har du kommit helt rätt. Vi kan hjälpa dig att utforma din vistelse helt efter dina önskemål och vi arrangerar upplevelser för både kropp, sinne och själ.

Den vackra naturen som omger vår anläggning låter dig glömma alla dina vardagsbekymmer, och du kan även välja att resa bakåt i tiden och uppleva närområdet från häst och vagn. Vill du ruska av dig stressen riktigt ordentligt så boka en SPA-helg där du kan njuta av varma bad och sköna behandlingar.

Söker du en upplevelse som smaklökarna sent glömmer så arrangerar vi gärna en ost- eller korvprovning, och för den sötsugne finns även chokladprovning att välja på. Vill du ordna med en större fest så har vi plats för upp till 28 personer, och naturligtvis kan vi ordna med catering så att ni slipper tänka på matlagningen.

Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar. Oavsett om du vill ha en helg bokad med aktiviteter eller om du vill bara vill komma och koppla av i lugn och ro i lantlig miljö så hjälper vi dig att utforma din vistelse så att den blir precis som du önskar!