Kroppsbehandlingar

Läkande, helande behandlingar eller bara njutning? Valet är ditt.

Vi erbjuder behandlingar för både kropp och själ, i läkande och balanserande syften likväl som en avkopplande och avstressande stund. Du väljer själv. Sandra Bengtsson är utbildad och diplomerad Kaironreflexolog, diplomerad massör och spa-terapeut och erbjuder flera olika kroppsbehandlingar.

Innan Sandra flyttade till Gränum hade hon en mottagning i centrala Göteborg där hon tog emot klienter, och nu har hon även börjat vidareutbilda sig till lärare inom Kaironreflexlogi eftersom det är en behandlingsmetod som hon brinner mycket för.

Om du har fysiska, mentala eller känslomässiga obalanser som du vill komma tillrätta med så rekommenderar Sandra just Kaironreflexologi. Men om du är här för att koppla av och varva ner, och vill ha en avslappnande behandling så passar Raindrop-, Svensk Klassisk- och Hot Stone massage bättre.

Tveka inte att kontakta Sandra om du har några frågor eller vill boka en tid. Du når henne på 0733-770718, eller info@granumshalsobadochfiske.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>