Kastkurser och guidning

Är du intresserad av att lära dig fiska med fluga? Vi arrangerar kastkurser för enskilda personer likväl som för mindre grupper. Markus är van vid att lära ut och kan på ett skickligt sätt förklara knepen för att få till ett riktigt bra kast. Han ser tydligt små detaljer som kan justeras och förbättras hos varje individ så att precisionen i kasten ökar, och chansen till napp likaså!

Om du är intresserad av kastkurs och personlig guidning så tveka inte att höra av dig till direkt till Markus. Du når honom på: 070-3434203 eller via info@granumshalsobadochfiske.se

Guidning med Markus Zimmer
Med Markus som din personliga guide får du verkligen tillgång till lång och gedigen erfarenhet, och han delar generöst med sig av sina bästa tips. Efter många års fiskande i trakten vet Markus precis var fiskarna brukar ligga och lura och  när du har störst chans att få napp på de olika ställena. Väderlek, temperatur och vind spelar stor roll.

Arrangerar ni en företagsresa så kan vi bistå med både boende och guidning. Nedan är en lista på olika sorters fiske där Markus kan vara behjälplig. Se till att du får en riktigt bra fiskesemester och lämna inte fiskelyckan åt slumpen. Låt Markus hjälpa dig, så får du ut mesta möjliga av din semester!

Vi tillmötesgår naturligtvis era egna önskemål om innehåll i fiskepaket för enskilda individer, grupper, familjer eller företag.

  • Gäddfiske i den underbara skärgården – fiska från båt eller från land
  • Ett av Sveriges bästa kustfiske efter havsöring.
  • Lax och havsöringsfiske i Mörrumsån eller andra åar.
  • Fantastiskt bäckörings- och regnbågsfiske där bågarna kan väga över 8 kg.
  • Flugfiskekurser med en- och tvåhands spö.

Du kan boka guidning per dag eller per timma. Guidning eller kastkurser kostar 450 kr/tim för enskilda individer, det finns också möjlighet att boka en heldag (upp till 6 tim) för 2500 kr.

Gällande guidning/kurser för grupper ber vi er kontakta oss för kostnadsförslag.