Boende

Vi hyr ut boende i både Gränum och Mörrum. I Gränum har vi två stora hus som har 14 bäddar vardera och är fullt utrustade för självhushåll. Dessutom har vi en mindre stuga i Mörrum, med 4 bäddar för den som vill bo närmare Mörrumsån. Boende kan bokas både per natt och veckovis, lite beroende på säsong och var du vill bo.

Båda hus i Gränum har rymliga altaner för fina grillkvällar och det finns gott om plats för lekar och umgänge på den kringliggande tomten. Ett av husen går dessutom att dela upp på två lägenheter med separata ingångar för den som så önskar. Lägenheterna kan också hyras separat för mindre sällskap. Sovrummen har 2-4 bäddar per rum.

Om du bokar boende i Gränum veckovis, ingår badtunna till huset och då kan du själv välja om du vill avsluta varje kväll under bar himmel i ett varmt bad eller om du vill använda tunnan till att svalka dig under sommarsolens gassande strålar. Vedeldad bastu finns också att tillgå, och ligger belägen precis vid bäcken som ringlar längs tomtgränsen - för den som vill ta sig ett riktigt dopp!

För dig som är hundägare kan vi glädjande meddela att både du och din fyrbenta vän är lika varmt välkomna.

Kontakta oss för förfrågan eller bokning av boende via info@granumshalsobadochfiske.se

 

 

En reaktion på “Boende

  1. Anna

    Hej!

    Letar efter mysigt och bra boende för en höstweekend för två småbarnsfamiljer. Har ni något att erbjuda oss? Gäller isåfall torsdag-söndag 13-16 nov eller 20-23 nov.
    Återkom gärna med vad ni kan erbjuda och till vilket pris. Med vänlig hälsning Anna

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>